Opret ny bruger Log ind

Track & Trace
Følg din vare ved at indtaste dit kundenr her:

Fragt
Billig fragt fra 29 kr. Gratis (uden omdeling)ved køb over 600 kr.

Boernsunivers.dk sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Boernsunivers.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Boernsunivers.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Boernsunivers.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. 

Som udgangspunkt leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet. Såfremt du ønsker at bestille varer fra Færøerne, Grønland eller udlandet skriv en mail eller ring til os, så kan vi finde en fragtpris.