Udsolgt
SKARP PRIS

Real Madrid Rygsæk 46 cm RM-188

349,00 DKK
Lager: Ikke på lager

Denne smarte Real Madrid rygsæk er den perfekte skoletaske til teenagere. Den er lavet af holdbart og modstandsdygtigt materiale, der gør den til den ideelle følgesvend for dit barn i deres daglige skoleliv. Med en vægt på kun 600 g tilføjer rygsækken ikke meget ekstra vægt til det daglige læs, som dit barn skal bære på deres skuldre. Den velorganiserede rumopdeling gør det nemt at holde tingene organiseret og lette at finde.

Rygsækkens rygpanel og skulderstropper er polstret med blødt materiale og åndbart stof, hvilket giver ekstra komfort, når den bæres i længere tid. Hovedrummet med dobbelt lynlås har en polstret lomme til bærbar computer og/eller tablet samt en åben lomme til A4-dokumenter. Der er også to ekstra store rum med dobbelt lynlås. Frontlommen har en organizer med lynlåslomme, en åben lomme, 2 penholder-slots og en aftagelig nøglering. Derudover er der 2 åbne sidelommer til vandflasker og/eller en lille paraply.

Rygsækken er et originalt Real Madrid-produkt. Real Madrid er en af verdens bedste fodboldklubber og har p.t. vundet 32 La Liga-titler, 19 spanske pokaler, 11 UEFA Champions League-titler og 2 UEFA Cup-trofæer.

Mål: 46 x 32 x 18 cm

Skarp Pris - Få mere for dine penge med vores faste skarpe priser!

Hurtig levering - Alle varer på eget lager - Afsendes indenfor 1-3 hverdage. 

Fragt - Fri fragt v/køb for 399,- og fragt til kun 33.- til pakkeshop eller 49,- til hjemmelevering.

Returret - 100 dages fuld returret. Nem returnering - køb returlabel til kun 50 kr.

Dansk Webshop - Vi har siden 2011 serviceret over 80.000 kunder

 

spacer