Hvad er Geomag? - det magnetiske legetøj

Geomag er synonym med udviklende og lærende legetøj, der udfordrer og udfolder barnets kreativitet. Geomags byggesæt består af en række små stave og andre elementer, der er udstyret med magneter. Barnet kan sætte de forskellige elementer sammen vi metalkugler og bygge forskellige konstruktioner. Geomag omfatter et helt univers af mange forskellige byggesæt, du kan gå på opdagelse blandt de mange byggesæt her på siden.

Byg og konstruer med magneter

Magnetismen er en fascinerende kraft, som vi mennesker har kendt til helt siden oldtiden. Magnetismen betyder, at den magnetiske sydpol bliver tiltrukket af den magnetiske nordpol. Det er netop den magnetiske kraft, som legetøjet fra Geomag anvender i deres byggesæt. Ved hjælp af de magnetiske elementer og metalkuglerne i byggesættet, kan de forskellige elementer sammensættes til alverdens 3D konstruktioner, som for eksempel broer, huse, eller geometriske figurer. I nogle af sættene udnyttes magnetismen også, til at skabe bevægelse i konstruktionerne. Barnet kan både konstruere de forskellige modeller ud fra fantasien bygge figurerne ud fra vejledningerne i sættet.

Dit valg:
Udsolgt
SKARP PRIS
279,00 DKK
Lager: Ikke på lager

Læring og leg med Geomag

Geomag er legetøj, som udvikler - gennem legen med geomag, kan barnet udvikle kreativiteten, men barnets motorik og hånd-til-øje koordinationen udvikles ligeledes, når barnet skal sammensætte de forskellige elementer i sættet til flotte figurer. I legen med Geomag stifter barnet desuden bekendtskab med de forskellige geometriske former - lige fra de simple former til de mere komplekse 3D figurer – samtidig lærer barnet om de forskellige dimensioner, samt betydningen længde, højde og diameter. Geomag introducerer også barnet til magnetisme og hvordan magnetismen fungerer, når polerne enten tiltrækker hinanden eller frastøder hinanden, alt efter hvordan man placerer elementerne i forhold til hinanden. Kort sagt er Geomag meget mere end blot legetøj til underholdning. Gennem legen med geomag åbner der sig et univers af matematik, videnskab, teknologi og kreativitet for barnet. Herudover virker geomag afstressende, når barnet fordyber sig i legen med at samle de forskellige figurer eller kaster sig ud i at konstruere bygninger eller små konstruktioner, der kan bevæge sig via magnetismen.

Et væld af forskellige byggesæt med Geomag

Geomag er ikke blot et byggesæt. Der findes et væld af forskellige byggesæt under geomag. Der findes både byggesæt målrettet de helt små børn fra 1-5 år og de større børn. For de små børn findes blandt andet Geomag Magicubes, et geomag sæt, der indeholder kuber i forskellige farver, hvor barnet så kan sammensætte kuberne til forskellige figurer. Legen med kuberne er med til at udvikle barnets motoriske evner. Geomag Classic sættene, er de mere klassiske geomag sæt, der kan anvendes af børn fra 3 år og opefter. Der fås også sættet Geomag Bundle 3, hvor elementerne er selvlysende! For de større børn findes der Geomags mechanics, her kan barnet bygge mere komplekse strukturer. Delene kan sammensættes således, at de via magnetismens kraft kan bevæge sig og rotere. Dette er dog blot nogle eksempler på de mange forskellige sæt, der findes i Geomag serien. Selvom der er tale om legetøj til børn, vil du helt sikkert finde masser af sjove udfordringer i at indgå i legen med geomag, sammen med dit barn.

Bagom Geomag

Historien om Geomag begyndte tilbage i 1998 i Schweiz. Siden da er meget sket og i dag er geomag legetøjet meget populært. Geomag går meget op i bæredygtighed, det betyder blandt andet, at legetøjet er fremstillet af genbrugsplast. Geomac legetøjet har herudover vundet en række priser, og er i dag også S.T.E.M certificeret. S.T.E.M er forbogstaverne for de engelske ord, for: Videnskab, teknologi, ingeniørskab, matematik. Ved at have fokus på disse områder samtidig, får barnet en dybere forståelse af hvordan de enkelte elementer fungerer sammen i den virkelige verden. S.T.E.M legetøj er med andre ord legetøj, som er både lærende og udviklende. Du kan finde meget mere info om geomag på virksomhedens hjemmeside Geomagworld eller på wikipedia.

Den perfekte gaveidé små og større børn

Geomag er perfekt til en gave, uanset om det drejer sig om julegaven eller fødselsdagsgaven til barnet og uanset om du er på udkig efter en gave til et lille barn eller et større barn. Sættene fra Geomag fås desuden i mange forskellige størrelser og prisklasser – fra 129 kr. og opefter. Der er derfor altid et Geomag sæt, der passer til ethvert gavebudget. Med et geomag sæt giver du en gave, hvor der er mange timers leg og underholdning. Et Geomag sæt er nemlig gaven, som barnet kan blive ved med at udforske og vende tilbage til, der kan hele tiden udvikles nye konstruktioner og nye figurer. Samtidig giver du også en gave, der ikke kun er til leg men også til læring og udvikling af barnets evner, som vi har skrevet om tidligere i denne artikel.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Vi håber, at vi i denne artikel har vagt din nysgerrighed for Geomag. Hvis du har spørgsmål til Geomag-universet eller de Geomag-sæt, som vi forhandler her i webshoppen, kan du altid kontakte vores kundeservicemedarbejdere på mail eller telefon. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål eller guide dig til at finde det Geomagsæt, der passer perfekt til dit barn. Kommer du fra en institution og har du lyst til at løbe Geomag-legetøjet til for eksempel en skole eller et fritidshjem, er du også meget velkommen til at kontakte os!