Geomag Wheels Red Team Speed

100,00 DKK

Nu faste lave priser* - så længe lager haves.

Lager: På lager

Byg din egen Geomag Racerbil

Geomag Wheeels er en anden version af de populære Geomag byggeklodser. Sættet indeholder 25 dele med en bund, der består af fleksible, fleksible plastik, hjul og selvfølgelig nikkelbelagte kugler og magnetstænger, så du kan bygge din egen tredimensionelle bil! Byg bilen, ombyg den og organiser konkurrencer med venner! Geomag Wheels-blokke sikrer ikke kun uendelig sjov, men hjælper også med at udvikle dit barns fantasi, håndarbejde og konstruktionsevner. Dette er den perfekte gave til unge elskere på fire hjul!

CE-mærket
Fra 5 år

Se alle produkter fra Geomag eller se vores kategori for legetøj

Vi holder Sommerlukket fra d. 29/6 til d. 15/7-2022. Men bare roligt - du kan stadig lægge din ordre og du får automatisk 15% rabat. Din ordre vil blive leveret i uge 29, hvis du ikke er hjemme der, så skriv i kommentarfeltet, hvornår du ønsker levering.

* Farvel til varierende udsalgspriser – Goddag til faste lave tilbudspriser! Vi har erstattet mange af vores spar i % udsalgspriser med en fast lav pris. Vi har endda på mange ar varerne givet prisen et ekstra hak ned i forhold til tidligere nedsatte udsalgspriser. - Så det har aldrig været billigere at handle hos Boernsunivers.dk.

30 dages returretTrustpilot